Google+ Badge

Sunday, August 2, 2009

HARI YG AKU KIRA AKU TAK BERAPA SUKA HUUU

Seperti kelaziman,pada awal sem banyak perkara kena settlekan (aku eja btl tk nie heheh) bagi saya errmmm no comment i was boring dgn benda2 mcm nie...hari nie cls aku dari kul 2.30-4.30 then smbung pulak 4.30 until 5.30pm...ala malas ny huhu ptg ada pula latihan utk perarakan kemerdekaan dari kul 6pm-9pm...aku sempat balek umah tak nie huuuhhh.....

  • to all my friends kalo i tak sempat layan korang jgn ade benci tau huuhu,..... bulan nie mmg bz gile laaa.....
  • study pun mls ermmm kertas kerja saya untuk fomca pun tak start buat lagi...kang mr.joshua tanya ape aku nak jwp dgn die huhuu......
  • so..untuk semua have a gerat day and wonderfull night hihii mcm da nak tido pulakkk apapun salam permuafakataan......dari miss yon yi....